Axe Throwing v Ljubljani

S Študentskim klubom se prvič odpravljamo na Axe Throwing! (obvezna starost nad 18 let)

“Sekiromet” bo potekal 22. februarja ob 19. uri, na Kajuhovi 35 v Ljubljani

“Kaj sploh je Axe Throwing?”

“Tako kot pikado, ampak s sekirami,” bi bil najboljši opis. Ekipi Escape Room Enigmarium in skupine Orehov gaj sta združili moči, preskušenem konceptu dodali slovensko znanje s področja igrifikacije, začinili s ščepcem tradicije in kreirali nekaj povsem usekanega, novega in norega – kar najbolje združuje skovanka: “Sekiromet”!

“Pa je to varno?”

Ob upoštevanju pravil in napotkov inštruktorja ni “sekiromet” prav nič nevarnejši od pikada ali bowlinga. V Kanadi in ZDA, kjer se z metanjem sekir zabavajo že enkaj let, poškodb skorajda ne poznajo, saj pravila metanja onemogočajo nevarne situacije. Ograjeni prostori za metanje in ustrezno usposobljeni inštruktorji poskrbijo, da vsi igralci razumejo in spoštujejo pravila igre.

“Kdo lahko igra?”

Tu ne gre za moč, temveč je tudi tu najpomembnejša tehnika. Prav zato se lahko odlično zabava vsak, ne glede na moč ali spol. Pomembno je, da vsak igralec pred igro podpiše izjavo, da razume in da bo spoštoval pravila. Glede na to, da je igra mlajšim od 18 let dovoljena le v spremstvu staršev, lahko v našem primeru zbiramo prijave le za člane, starejše od 18. let.

Prevoz na dogodek je lasten, po dogovoru pa se lahko član pelje tudi z aktivistom Študentskega kluba Kamnik (če slučajno ne bi imel prevoza).

Cena za člane ŠKK je 10 €, za nečlane pa 17,50 €.

Cena za ŠKK člane: 10 € eur
Začetek: 22.2.2019 - 19:00
Konec: 22.2.2019 - 21:00
Število mest: 14

REZERVACIJA PROSTEGA MESTA
Za rezervacijo prostega mesta se prijavi preko spodnjega obrazca ali pa nas pokliči na 041 753 572.