Dobrodelni marec 2021

Letos tradicionalno organiziramo že 9. Dobrodelni marec. Zaradi trenutne situacije smo se odločili, da ga prilagodimo in izvedemo nekoliko drugače. Lanski projekt, ki smo ga začeli s pohodi na Sv. Primoža, kjer smo podrli tudi rekord zbranih prispevkov, je bil resnično obetaven, vendar smo morali vse načrte in dogodke zaradi epidemije koronavirusa prekini in prestaviti. Vse upe smo polagali na letošnje leto, žal pa smo se morali tudi letos sprijazniti s situacijo in dogodke prilagoditi trenutnemu stanju. Namen Dobrodelnega marca pa seveda ostaja enak – skupaj zmoremo več.

Na klubu se zavedamo, da je letos zaradi razmer pomoči potrebnih še več ljudi kot leta poprej, zato je bila odločitev za prejemnike vsekakor težka. Po tehtnem premisleku smo se odločili, da bomo pomagali nekaj socialno ogroženim družinam z osnovnošolskimi otroki, ki se težko prebijajo iz meseca v mesec. Upamo, da jim bomo z vloženim trudom narisali nasmeh na obraz.

Kako pomagati?

Ves mesec marec bo odprta SMS linija, kjer lahko prispevate 5 eur za pomoči potrebnim.
Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo MAREC5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za socialno ogrožene družine iz Kamnika.
Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, TelemachaA1 in T-2.
Vse zbrane prispevke bomo namenili kamniškim socialno ogroženim družinam, ki se težko prebijajo iz meseca v mesec.