DELAVNICA SLAŠČIC

Jesenski popoldnevi in večeri se daljšajo, zato je sladka delavnica odlična priložnost, da izkoristite dolge jesenske popoldneve.

Delavnica se bo izvajala v  soboto, 10 .11. 2018 med 15h in 18h v gospodinjski učilnici Osnovne šole Stranje (Zgornje Stranje 22, 1242 Stahovica). Vodila  jo bo Eva Drolc, ki se ljubiteljsko ukvarja s peko slaščic že veliko let.  Njene sladke umetnine si lahko pogledaš na tejle povezavi: https://www.facebook.com/skusnjava.prava.eva/

Kakšno bo dogajanje? Na začetku nam bo Eva razdelila knjižice z recepti vseh sladic in nam predstavila sladice, ki se bodo izdelovale, nato se bomo lotili izdelovanja le teh. Ob tem bomo seveda klepetali in se družili. Na koncu pa bo vsak udeleženec vzel svoje slaščice domov, zato ne pozabite s seboj prinesti tudi embalaže.

Kaj bomo izdelovali? Pripravljali bomo slaščice, ki jih boste lahko potem podarili sorodnikom, prijateljem … Medenjake, mafine,  praline in druge dobrote.

Kaj potrebuješ s seboj? Predpasnik, embalažo v kateri boš odnesla domov slaščice ter veliko dobre volje. 🙂

Cena? člani: 5€; nečlani: 10€

Vabljeni vsi, ki radi pečete slaščice ali pa bi se radi kaj novega naučili. Se vidimo. 🙂

Prijave zbiramo v prostorih Študentskega kluba v času uradnih ur vse do 8. 11. 2018. Več info na: info@skk.si ali eva.drolc@gmail.com

 

 

 

Cena za ŠKK člane: 5€ eur
Začetek: 10.11.2018 - 15
Konec: 10.11.2018 - 18
Število mest: 15

REZERVACIJA PROSTEGA MESTA
Za rezervacijo prostega mesta se prijavi preko spodnjega obrazca ali pa nas pokliči na 041 753 572.