Potopisno predavanje: JAPONSKA – DEŽELA KONTRASTOV

Japonska je edinstvena in čudovita združitev narave in ljudi, futurizma in tradicije ter zabave in spokojnosti. S to svojo pestrostjo je zagotovo raj za vsakega fotografa in popotnike na sploh.
Po dolgem in počes jo je raziskal Nejc Draganjec (https://wandergraphy.com/sl/) – mednarodno nagrajeni popotni fotografj, ki nam bo na fotopisu razkril zakaj je ravno Japonska še vedno ena izmed njegovih najljubših popotno-fotografskih destinacij.
Pogledali si bomo kdaj in kje so najboljše lokacije za fotografijo cvetenja češenj, kako je spati v kapsula-hotelih, veliko o skritih zakladih Okinawe, kje so najboljše možnosti za uspešen foto-lov na izbruh vulkana in trike, kako v sicer izredno turistično obleganih znamenitostih uživati tudi povsem sami.
Zaradi dobrega obiska predavanj v online obliki lansko sezono, bomo tudi letos nadaljevali z enako organizacijo, tj. preko platforme Zoom in Facebook strani. Udeležba na predavanjih je brezplačna. Dostop do Zooma je možen preko povezave: https://us02web.zoom.us/j/85378042284
Se vidimo torej 2. 11. ob 19.00 na drugem potopisu nove sezone!✨