Potopisno predavanje: Študentka v Južni Ameriki

Si želiš spoznati lepote Južne Amerike?

Potem se nam pridruži na potopisnem predavanju s Tino Škorjanc, ki pravi:

Za štiri mesece je Calle Beruti 2436 postal moj dom, Calle Anchorena 1314 pa moja predavalnica, ko sem en semester preživljala na študentski izmenjavi v Buenos Airesu v Argentini. V potopisnem predavanju vam bom razkrila, zakaj je ena glavnih znamenitosti Buenos Airesa pokopališče. Pokazala vam bom kraje, kjer pridelujejo najbolj tipično argentino vino. Obiskali bomo vasico, v kateri še vedno lahko najdemo tradicionalno kulturo gavčev, in mesto od koder izvira argentinska zastava. Navdušili se bomo nad mogočnostjo največjega sistema slapov na svetu Iguazu z argentinski in brazilske strani. Potem pa bomo pot nadaljevali po Braziliji in si ogledali znamenito mesto Rio de Janeiro. Sprostili sem bomo na rajskih plažah otoka Ilha Grande, a pot do tja ne bo lahka, saj na otoku ni motoriziranih vozil in do najlepših plaž vodi nekajurna hoja po tropskem gozdu. Za konec si bomo privoščili še izlet v slikovito urugvajsko mestece Colonia del Sacramento zaščiteno pod Unescom. Vljudno vabljeni, da se mi pridružite na tej južnoameriški avanturi v ponedeljek, 22. februarja 2021 ob 18. uri.”

?️KDAJ? 22. 2. ob 18.00

? KJE? Spletno predavanje bo potekalo preko Zooma in Facebook livestreama (na našem profilu Študentski klub Kamnik)

Prijave zbiramo do eno uro pred samim dogodkom, torej do 22. 2. ob 17.00, na spodnji povezavi, ki bo objavljena v kratkem!

POZOR! Prijave so potrebne zgolj, če si boste prenos ogledali preko platforme Zoom, na dan dogodka pa boste prejeli povezavo do predavanja (za ogled predavanja preko naše Facebook strani prijava ni potrebna).