SKI OPENING 2019, Les Orres

📍Les Orres, FRANCIJA 🇫🇷
🗓 Od 14. decembra do 21. decembra 2019

 

🔥 💵 NORA CENA 💵 🔥

99 EUR za člane in 140 EUR za nečlane 

+ 70 EUR za avtobusni prevoz (lahko greš tudi s svojim avtom, parkirišče imaš zagotovljeno 😉 )

*50 EUR kavcije za apartma, če je zadnji dan z apartmajem vse ok, denar povrnjen

V ceno všteto:

  • prijavnina,
  • 7x nočitev v apartmaju,
  • 6-dnevni SKI PASS,
  • 6-dnevna party zapestnica (vstop na zabava in SLOVENSKE CENE pijač),
  • šola smučanja/bordanja z licenciranimi inštruktorji (2h na dan, večstopenjsko),
  • snežna garancija,
  • Elan ski test in izposoja najnovejših modelov,
  • osnovno zavarovanje,
  • organizacija potovanja.

 

❄️⛄️O DESTINACIJI ⛄️❄️

Les Orres je smučarski center z vso potrebno infrastrukturo modernega turističnega mesta. Nahaja se nad mestom Embrun in Durance dolino ter zagotavlja čudovit razgled na jezero Serre-Ponçon, največje umetno jezero v Evropi. Posebnosti smučišča so neokrnjena narava, gost iglasti gozd in velik potencial tako za zimski kot letni turizem. Smučišče leži na nadmorski višini 1.650 m – 2.720 m in ima 100km smučarskih prog. Te so večinoma rdeče, kar daje poseben čar smučišču za bolj izkušene smučarje. Skupaj ponuja 21 rdečih, 4 črne, 6
modrih in 7 zelenih smučišč. Črna proga La Pousterle je ena od treh smučarskih prog v Franciji, ki jih je Mednarodna smučarska zveza odobrila za gostovanje evropskega smučarskega pokala.

 

🏘 NAMESTITEV 🏘

Novo naselje, Bois Mean, zgrajeno leta 2008 na višini 1800m, vsebuje najnovejše komplekse stanovanjskih in poslovnih prostorov.
Vsi naši potniki so nastanjeni v tem naselju, ki je od najbližje sedežnice oddaljeno 50m, kar pričara še lepše vzdušje ko smo vsi Slovenci na enem kupu. V naselju je vsa potrebna infrastruktura; trgovina, bankomat, bari, restavracije in ski-servis. Za vse, ki prihajate z lastnim prevozom, je v naselju urejeno zunanje brezplačno parkirišče in pokrita garaža za doplačilo na licu mesta.
🎉PARTY DEL SMUČANJA 🎉

DNEVNE ZABAVE ☀️

Vsakodnevne apres ski zabave bodo organizirane v posebni Apres Ski Party Areni direktno na smučišču. Na 2100 m pričakujte 6 vrhunskih zabav z raznimi tematikami, kot so HOLZER PARTY, PANZER TANZ itd.
Zabave se odvijajo vsak dan med 14h in 18h. Apres Ski Arena se nahaja na 2.200 m nadmorske višine in je povezana s središčem smučarskega naselja s smučarsko progo ter sedežnico in je tako dostopna tako začetnikom kot tistim, ki bodo na zabavo prišli brez smučarske opreme.

NOČNE ZABAVE 🌙

Zabave bodo potekale v najeti dvorani, ki bo opremljena samo za naše goste, kjer bomo stregli NAŠO pijačo po NAŠIH zelo nizkih cenah in ne cenah, ki navadno veljajo na vseh smučiščih, kar pomeni, da zapravljanja ne bo veliko.

Cena za ŠKK člane: 99€ eur
Začetek: 14.12.2019 - 4.00
Konec: 21.12.2019 - 00.00
Število mest:

REZERVACIJA PROSTEGA MESTA
Za rezervacijo prostega mesta se prijavi preko spodnjega obrazca ali pa nas pokliči na 041 753 572.