Za novo leto v Novi Sad

Tud mi bomo na najboljši žurki za novo leto 😀

Potovanje organiziramo v sodelovanju z agencijo Collegium, med 30. 12. 2018 in 2. 1. 2019.

Cena za člane je 69 €, za nečlane (+1) pa 115 €.

Prijave možne samo do torka, 20. 11. 2018!!!

 

Program je sledeč:

Praznično vzdušje s priokusom rakije in trubačev bo poskrbelo za pravo novoletno poslastico.

  • namestitev v Hotel Dash 4* v dvoposteljnih sobah

CENA VKLJUČUJE

– 3 x nočitev v Hotel Dash 4*

– Prevoz Ljubljana – Novi Sad – Ljubljana

– Turistični ogled Novega Sada z avtobusom

– Vodeni peš ogled Novega Sada z lokalnim vodičem

– Popust na zapestnico (ob izbiri paketa programa na destinaciji)

– Spremljevalna ekipa na destinaciji

– Prijavnina in vsi ostali administrativni stroški

 

DOPLAČILO NA DESTINACIJI (izbirno)

– Nočni program in vstopnine na zabave (od 12 eur/večer)

 

30.12.2018 – Iz SLOVENIJE v NOVI SAD

Odhod iz Ljubljane ali Novega Mesta v zgodnjih urah. Do Novega Sada se bomo peljali preko Zagreba, ter pod nadaljevali po cesti bratsva in enotnosti preko Slavonije, vse do Srbije. Na poti seveda ne bo manjkalo dobre stare »jugo« glasbe in legendarnih »jugo« filmov. Pred prihodom v Novi Sad se bomo ustavili še v Nacionalnem parku Fruška gora kateri nudi izreden pogled na mesto Novi Sad ter celotno pokrajino Vojvodino. Ob prihodu v mesto se bomo najprej nastanili v hotelu, po namestitvi sledi voden ogled mestnega jedra kjer si bomo med drugim ogledali Sarobno cerkev, Trg svobode, sinagogo, Galerijo Matice Srbske, Donavski park, Futoši park. Po ogledu turističnih znamenitosti bomo imeli nekaj prostega časa za kosilo ter spoznavanje srbskih in vojvodinskih kulinaričnih specialitet. Po ogledu mesta sledi odhod do hotela. Po krajšem počitku si bomo privoščili tradicionalno srbsko večerjo kjer ne bo manjkalo čevapčičev, pleskavic, kajmaka, lepinj, klobasic, dunje, rakije ter odlične glasbe. Po odlični večerji sledi spoznavni žur.

 

31.12.2018 – Silvestrovanje v Novem Sadu

Po obilnem zajtrku bo sledil voden ogled podzemlja Petrovaradinske trdnjave kjer si bomo z lokalnim turističnim vodnikom med drugim ogledali tudi podzemne vojaške hodnike. Popoldan bomo imeli čas za sproščeno raziskovanje Novega Sada. V Novem Sadu so znani po odličnih Silvesterskih zabavah, kjer bomo leto 2018 pričakali skupaj z domačini v enem izmed mnogih klubov v mestu.

 

1.1.2019 – Odkrivanje Vojvodine

Po kratki neprespani noči se bomo odpravili v mesto, kjer se bomo prepustili lenobnemu utripu mesta in nabrali energijo za popoldansko degustacijo vin ter večerno zabavo. Z avtobusom se bomo odpeljali v Sremske Karlovce na degustacijo lokalnih vin. Sremski Karlovci ležijo na pobočju Fruške gore, najvišjega vrha Vojvodine. Mesto je poleg odličnih vin znano kot nekaj kulturno središče vojvodinskih Srbov. Na degustaciji vin bomo spoznali vrhunska in po svetu vse bolj cenjena vina različnih sort. Med drugim bomo uživali v žlahtni kapljici renskega rizlinga, vranaca, cabarnet savignona, chardoneya…Po degustaciji vin se bomo odpravili v hotel kjer se bomo pripravili na večerno zabavo.

 

2.1.2019 – Iz Novega Sada v Slovenijo

Po zajtrku se bomo poslovili od hotela. Pred odhodom proti Sloveniji se bomo odpravili še na staro mestno tržnico, kjer si bomo po simboličnih cenah lahko kupili še kakšno novoletno darilo za starše/punco/fanta.

 

DODATNA PONUDBA

Vinska tura v Sremske Karlovce – Z avtobusom se bomo podali do centra pismenosti Srbije in središča vinarstva v Vojvodini. Sremski Karlovci ležijo na pobočju Fruške Gore, najvišjega hriba Vojvodine. Mesto je poleg odličnih vin znano kot nekdaj kulturno središče vojvodinskih Srbov, tu je bila ustanovljena tudi prva srbska gimnazija. Z lokalnim vodnikom si bomo ogledali Sremske Karlovce in gimnazijo. Odpravili se bomo v vinsko klet, kjer bomo pokušali vina.

 

Podzemlje Petrovaradinske trdnjave – Trdnjava, ki leži na griču nad reko Donavo je zgodovinski, arhitekturni in kulturni dragulj, ki gosti svetovno znani festival Exit. V osemnajstem stoletju so jo zgradili Avstrijci za obrambo pred Turki. Raziskovali bomo njeno podzemlje. Udobno se bomo obuli in oblekli in se odpravili na dvourni sprehod po podzemlju. Ob zanimivi razlagi izkušenega vodnika si bomo ogledali en del hodnikov in strelnih lin. Ne pozabite vzeti svetilke, ki je obvezna za vstop v podzemne tunele!

 

Srbska večerja in zabava s trubači Novi Sad – mesto zabave in dobre hrane. Najboljši recept za najboljšo zabavo je odlična kulinarika Vojvodine, kjer ne manjka odličnih jedi z žara, odličnega vina ter odlične glasbe s pristnimi trubači. Za posladek in dodatno energijo pa poskrbimo z degustacijo kajsije, rakije in slivovice.

 

Silvestrovanje v Novem Sadu – Silvestrovanje v enem izmed najboljših klubov na Balkanu ? Preživite najdaljšo noč skupaj s prebivalci Novega Sada v največjem klubu v Srbiji – Paradiso skupaj z več kot 2000 mladimi iz celotne Evrope, katerih je v Novem Sadu v času Silvestrovanja vsako leto več.

 

Party Repriza Kaj je lahko boljšega od praznovanja novega leta? Praznovanje dveh novih let! Če novo leto velja za enega najbolj odštekanih večerov v Novem Sadu, potem se ga splača ponoviti. Repriza je definitivno eden najboljših žurov, pogosto pa še celo boljši od praznovanja novega leta samega. Dogodek, katerega se splača udeležiti.

 

 

Nimaš kej za razmišlat, prlet pa se prijav 🙂

Cena za ŠKK člane: 69 eur
Začetek: 30.12.2018 -
Konec: 2.1.2019 -
Število mest: 10

REZERVACIJA PROSTEGA MESTA
Za rezervacijo prostega mesta se prijavi preko spodnjega obrazca ali pa nas pokliči na 041 753 572.